ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

یارانه خرداد 1400 واریز شد؟

یارانه نقدی خرداد تا ساعتی دیگر به حساب سرپرستان خانوار ۷۸ میلیون نفر واریز می‌شود. یارانه‌بگیران نسبت به مبلغ ثابت ۴۵ هزار تومانی یارانه نقدی معترض هستند و وعده یارانه ۴۵۰ هزار تومانی را باور نمی‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 11
کد خبر: ۹۱۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر صد و بیست و چهارمین مرحله یارانه نقدی که مربوط به خرداد است تا ساعتی دیگر به حساب یارانه‌بگیران واریز می‌شود.

حدود ۷۸ میلیون نفر این یارانه را به صورت ماهانه دریافت می‌کنند. مبلغ آن نیز از مرحله اول تاکنون به طور ثابت ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.

همچنین دوازدهمین قسط مرحله اول وام یک میلیون تومانی کرونا از یارانه این ماه کسر می‌شود. ۱۸ قسط دیگر آن طی یک سال و نیم دیگر از یارانه هر ماه خانوارها برداشت می‌شود.

مبلغ ثابت یارانه ۴۵ هزار تومانی از ابتدا تاکنون یکی از موارد مورد اعتراض یارانه‌بگیران است. چرا که تورم در کشور افسار گسیخته شده و ارزش این یارانه به کمتر از یک دهم سال اول رسیده.

«یارانه پای مرغ هم نمیشه با این پول خرید چه برسه به گوشت مرغ»

«فکر کنم با۴۵تومانه یارانه میخوان ماشین نو بدن پس برگشتیم به دور خوش باش خدایا شکرت چه قدر اینا فکر ما بودن ما نگرفتیم»

«با یارانه درست نمیشه تا تامل باجهان نداشته باشید همینه که هست»

یارانه ۴۵۰ هزار تومانی واقعی نیست

با توجه به کم ارزش بودن یارانه نقدی، یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری وعده داده که یارانه ۴۵ هزار تومانی را ۱۰ برابر می‌کند. یعنی یارانه نقدی ۴۵۰ هزار تومان می‌شود. اما بسیاری از مردم این وعده را باور نمی‌کنند.

«چندساله نتوستن یارانه چهارتومان بزارن روش بهش پنجاه نفری حالا.چهارصدوپنجاه مردم زودباورنیستن»

«اگر یارانه ها زیاد بشه که واویلا میشه ، همه قیمتها وحشتناک میره بالا ، فقط قیمتها زیاد نشه کار دیگه ای نخواستیم انجام بدن.»

«همین که انتخابات شروع میشه وعده های ۱۰۰ من یه غاز داده میشه»

«واسه ۹۰ هزار تومان سود سهام عدالت…. ۹۰‌هزار دروغ بار مردم کردن….۴ ماه از سال جدید گذشته هنوز وعده میدن….. ۴۵۰ هزار تومان پیشکش»/تجارت نیوز

ارسال نظر